logo

На Чернігівщині поліція затримала підозрюваних в умисному вбивстві: вбили за трактор і сховали тіло в лісосмузі

Читать на русском

На Чернігівщині поліція затримала підозрюваних в умисному вбивстві: вбили за трактор і сховали тіло в лісосмузі

На Чернігівщині поліція затримала підозрюваних в умисному вбивстві: вбили за трактор і сховали тіло в лісосмузі

Поліцейські затримали двох жителів міста Мена на Чернігівщині, яких підозрюють в умисному вбивстві підприємця та заволодінні його трактором.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернігівської області.

44-річний чоловік зник безвісти напередодні 25 грудня 2023 року. Повідомлення про його зникнення надійшло до поліції 5 січня 2024 року. Тоді мати чоловіка сповістила, що вже два тижні не бачила сина і не може з ним зв’язатися.

У зв’язку з цим поліцейські відкрили кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) та розпочали оперативно-розшукові заходи.

Обох підозрюваних затримали за силової підтримки спецпідрозділу "КОРД". Їм 29 та 20 років. Вони зізналися у скоєному та надали свідчення.

За інформацією правоохоронців, підозрювані хотіли заробити на продажі трактора, який належить підприємцю. Спочатку вони сподівалися викупити техніку у власника задешево і перепродати, навіть знайшли покупця. Однак підприємець відмовився від продажу.

Вбили за трактор і сховали тіло в лісосмузі: на Чернігівщині поліція затримала підозрюваних в умисному вбивстві qkxiqdxiqdeihrant

Після цього, вони нібито вирішили вбити чоловіка, а далі діяти за попереднім планом. Потерпілого вдарили кілька разів металевим предметом по голові, а коли той знепритомнів – задушили. Надалі загорнули труп у ковдру і на автівці вивезли його в лісосмугу.

Сільгосптехніку підозрювані ще у день вбивства її власника вивезли евакуатором на Сумщину.

Всі вилучені речові докази направили на проведення експертизи.

Слідчі повідомили обом чоловікам про підозри в умисному вбивстві, скоєному групою осіб з корисливих мотивів (частина 2 статті 115 Кримінального кодексу України) та незаконному заволодінні транспортним засобом, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (частина 2 статті 289 Кримінального кодексу України).

Також вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.




На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости строительства и недвижимости.