logo

Працює підпілля: у Донецьку замайоріли українські прапори

Picture

Активісти "Жовтої Стрічки" пройшлися вулицями Донецька та розповсюдили патріотичні графіті . Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Вночі активісти руху "Жовта Стрічка" намалювали в Донецьку прапори України. У різних місцях Донеччини місцеві жителі можуть побачити свої національні стяги.

"Бо Донецьк — це Україна. Ніякі брехливі вибори та референдуми нічого не змінили та не змінять.", — додали в ЦНС. Також у Центрі закликали громадян приєднуватись до Сил національного спротиву.

Центр національного спротиву закликає місцеве населення наближати деокупацію українських міст та передавати інформацію про ворога. Зробити це можна через телеграм-бот спротиву. Або ж приєднуватися до ненасильницького спротиву на ТОТ.

Підготував: Сергій Дага




На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости строительства и недвижимости.