logo

Віталій Козловський спростував чутки, що він більше не в ЗСУ

Читать на русском

Віталій Козловський спростував чутки, що він більше не в ЗСУ

Віталій Козловський спростував чутки, що він більше не в ЗСУ

Віталія Козловського мобілізували на початку серпня. Після чого співак активно висвітлював своє життя в армії. Однак згодом він повністю зник із соціальних мереж, чим занепокоїв своїх шанувальників. Нещодавно з’явилася інформація, що Козловський більше не служить в армії.

38-річний співак, а нині військовослужбовець Віталій Козловський вийшов на зв’язок до шанувальників та спростував чутки, що він більше не служить в армії. Відеозвернення до своїх шанувальників Козловський оприлюднив у себе в інстаграмі.

"Привіт, дорогі друзі. Приємно з’явитися перед вами. Тому що дірект завалений повідомленнями, чи з вами все добре, тобто зі мною. Зі мною все добре. На службі як на службі. Мені б хотілося вийти до вас із гарною новиною, щонайменше із такою, якоюсь творчою, що виходить нова пісня або відео, але на все свій час", — сказав Козловський.

У звернені співак також заявив, що справжньою причиною того, що він з’явився в Інстаграмі є те, що його побратимам потрібна допомога. Саме тому він змушений звернутися за підтримкою до своїх шанувальників.

"Я з’являюся для того, аби попросити у вас вашої допомоги. Вибачте, будь ласка, але допомога потрібна хлопцям. Потрібен генератор і на поточні потреби необхідні кошти. Хто скільки зможе. Люблю вас. Дякую, що ви зі мною", — сказав Козловський.




На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости строительства и недвижимости.